Start din reise

For å kunne introdusere deg til en verden fra Rituals har vi satt sammen en reise for våre kandidater, en reise kalt «Get Ritualized» og vi har også vårt Rituals Academy. Disse bidrar til å hjelpe deg med å komme godt i gang, når du begynner din karriere hos oss.

Hvordan det begynner

«The Rituals Match Identifier»

Det er viktig for oss å gi kandidatene en realistisk ide av hvordan det er å jobbe hos Rituals. Vi har satt sammen en reise for kandidatene våre; «The Rituals Match Identifier», som vil hjelpe oss å bli kjent med hverandre og samtidig gir deg muligheten til å bli kjent med vårt Varemerke.

Avhengig av din jobbsøknad kan du bli invitert til å delta i et interaktivt spill med virkelige Rituals-scenarioer, se en film om filosofien bak varemerket vårt og å gjennomføre en personlighetstest/kapasitetstest. Du vil også kunne laste opp din CV, og vi setter pris på om du laster opp en personlig videosøknad.

Fordi vi verdsetter søkerne våre, vil vi alltid gi deg en personlig tilbakemeldingsrapport når du har fullført forhåndsutvelgelsen.

Når det oppstår et vellykket treff etter forhåndsutvelgelsen, vil du bli invitert til et intervju ved en av våre butikker eller ved vårt hovedkontor. Dette er også tidspunktet vi personlig vil forklare deg hvordan resten av prosessen vil foregå. Dersom du ikke blir valgt, vil du motta en personlig tilbakemelding på epost.

Jobbsøk

Din utrolige reise

Vi har store ambisjoner og trenger dyktige medarbeidere for å realisere dem. Opplæring og utvikling er viktige redskaper for å kunne gi kundene den ultimate Rituals-opplevelsen. Å lære skal være relevant og gøy for alle, og vi oppfordrer våre medarbeidere til å vokse både personlig og faglig.

Get Ritualized

Get Ritualized! er oppstartsprogrammet. Alle nye ansatte starter med dette programmet, hvor målet er å oppdatere deg så raskt som mulig. Uansett om du jobber for butikkene eller for et av våre hovedkontor, starter du med en to-dagers Root (Camp), hvor vi introduserer vår kultur, våre verdier og hvordan vi jobber. Du vil også få flere samtaler med din leder, meningsfulle oppgaver for å vise dine ferdigheter og opplæring for å klargjøre deg for suksess. Vårt oppstartsprogram er fullt av ritualer, som viser vår filosofi om å «leve etter varemerket».

Læring på jobben

Rituals Academy

Rituals Academy har den perfekte kombinasjonen av opplæring i klasserom og e-læring, og gir alle ansatte mulighet til å utvikles i løpet av deres karriere hos Rituals. Vi oppfordrer også våre ansatte til å være proaktive og ta personlig initiativ når det gjelder læring og utvikling på arbeidsplassen.
For å fokusere på dine produktkunnskaper og salgsferdigheter vil du gå gjennom flere e-læringsmoduler. Et team av internasjonale kursledere vil være tilgjengelige for å veilede deg. For våre ledere (både hovedkontor og butikker) har vi en Rituals Manager School, som gir deg grunnlaget for å bli en ekte Rituals-leder.

Det du ønsker finnes der ute

Finn din plass hos oss

Rituals ekspanderer raskt over hele kloden. Du kan finne jobbmuligheter hos Rituals-familien mange steder, som ved vårt hovedkontor, våre egne butikker og varehus. Vi er alltid på utkikk etter nye kolleger å dele vår filosofi med. Hva ønsker du å gjøre hos Rituals?

Jobbsøk
  • 625 Butikken
  • 1850 Shop in shop
  • 5250 Ansatte
  • 27 Land
  • 4 Urbane spa