Gjøre daglige rutiner om til meningsfulle ritualer

I 2000 startet grunnlegger Raymond Cloosterman sitt eventyr med en misjon: «Jeg har en lidenskapelig tro på at vi kan gjøre våre daglige rutiner om til mer meningsfulle øyeblikk, hvis vi bare bremser ned og er litt mer oppmerksomme på de små tingene.» Denne filosofien førte til et unikt konsept ved å kombinere hjem og velvære, og slik ble Rituals født.

Salgsargumenter rundt hvert hjørne

Rituals-butikker

Når du jobber i våre butikker, vil du være omgitt av luksuriøse omgivelser og hjelpsomme kolleger. Dette er plassen hvor ditt harde arbeid og innsats møtes. Som vår kollega er du en av våre viktigste ambassadører for vårt varemerke. Du formidler vår filosofi til kundene, og sikrer at de får en unik handleopplevelse. Ved å tilby te, besvare spørsmål og tilby en unik tjeneste, gir du dem en meningsfull opplevelse med en personlig «touch».

Det perfekte stedet å skape skjønnhet

Rituals hovedkontor

Ved våre hovedkontor finner du deg selv omgitt av andre høyt motiverte ansatte som lever for Rituals. Du vil jobbe innovativt med andre mennesker som deler den samme lidenskap, med å gjøre daglige rutiner om til meningsfulle ritualer. Vi verdsetter personlig kontakt og teamarbeid, derfor kommer vi sammen som et samfunn ved våre hovedkontorer. Vi deler erfaringer, lunsj, feirer suksesser og forsøker sammen å gjøre selskapet bedre for hver dag.

Medarbeidere

Hemmeligheten bak suksessen vår

Vårt varemerkes ultimate ambassadører er menneskene. Vi ser etter folk som dyrker sann karakter, som er ekte og autentiske. Vi tror likevel at det mest vellykkede møtet er med folk som deler våre verdier og som gjenspeiler filosofien bak varemerket vårt. Fordi det å forstå verdiene bak varemerket vårt bidrar til å gjøre dem om til handlinger. Den perfekte Rituals-ansatte utstråler entusiasme og energi. Han eller hun strekker seg etter det umulige, viser omtanke, lar seg ikke skremme av utfordringer og liker å jobbe sammen med andre. Denne typen adferd har formet oss til det vellykkede selskapet vi er i dag.

Feire meningsfulle øyeblikk

Feire hver dag

Rituals filosofi om å roe ned og verdsette de små tingene er høyst levende i våre butikker og kontorer. Vi jobber hardt, men vi feirer også våre suksesser.

Det du ønsker finnes der ute

Finn din plass hos oss

Rituals ekspanderer raskt over hele kloden. Du kan finne jobbmuligheter hos Rituals-familien mange steder, som ved vårt hovedkontor, våre egne butikker og varehus. Vi er alltid på utkikk etter nye kolleger å dele vår filosofi med. Hva ønsker du å gjøre hos Rituals?

Jobbsøk
  • 625 Butikken
  • 1850 Shop in shop
  • 5250 Ansatte
  • 27 Land
  • 4 Urbane spa